Dørene åpner kl. 18:00, og de fleste ankommer rundt denne tiden. Som tradisjonen tilsier, møtes vi først i biblioteket for å hilse på våre klubbfeller før taffelet. Klokken 20:00 går vi til bords og får servert Forrett, hovedrett og dessert som setter tonen for kvelden. Etterpå trekker vi videre til “Dame salongen” for stemningsfull prat og kaffe&avec. Og når klokken tikker mot midnatt, fortsetter festlighetene langt inn i de små timer – for når vi er sammen, kjenner tiden ingen grenser.

En gang i blant ghar vi arrangert foredrag ved kaffen, hvor vi diskuterer aktuelle temaer i en avslappet atmosfære og gir alle muligheten til å stille spørsmål. Musikk og spill er også en del av stemningen, enten det er organisert eller spontant oppstått blant medlemmene.

For de som elsker å spille bridge, arrangerer vi dette på den første klubbkvelden i hver måned. Kortspill har en lang historie i klubben og er fortsatt en populær aktivitet blant medlemmene.

Vi arrangerer også vår egen golfturnering hver høst, samt en biljardturnering for de som liker den utfordringen. Hos oss er det noe for enhver smak!