UTFORSK STAVANGERS HISTORISKE KONTOR OG SELSKAPS LOKALER

Velkommen til Det Stavangerske Klubselskab, en historisk perle i hjertet av Stavanger. Vårt majestetiske bygg er det ideelle stedet for alle dine arrangementer. Enten du planlegger et storslått bryllup, en minneverdig konfirmasjon, eller feirer en spesiell bursdag, så tilbyr vi den perfekte rammen.

For de som ønsker et mer intimt arrangement, har vi også møterom tilgjengelig. Forestill deg å holde viktige møter i en bygning fylt med historie og sjarm. La oss gi dine begivenheter en unik touch av Stavangers rike kulturarv.

Under ser du en oversikt over noen av rommene som kan bestilles, men vi kan skreddersy en pakke til deg inklusiv servering av mat og drikke. Det beste er å ta en telefon til Christophe som kan gi deg den fulle oversikten, samt invitere deg over for å se på lokalene.

Hele klubben, inne og ute med spisesalen til store begivenheter

Klubben kan bestilles for store og små arrangementer og ved større anledninger ønsker man som regel og bestille hele bygget og får da tilgang til alle rom inne og hagen ute. Se bildene og ta kontakt med Christophe.

Biblioteket / Styremøter

Biblioteket i Det Stavangerske Klubselskab er et ideelt valg for styremøter og samlinger. Med plass fra 4 til 50 personer, kombinerer rommet historisk sjarm med moderne fasiliteter. Vinduene gir imponerende lys og tilbyr en spektakulær utsikt over omgivelsene, mens veggene vitner om en rik historie som gir et unikt preg på alle møter. Til tross for sin historiske bakgrunn, er rommet utstyrt med all nødvendig audiovisuelt utstyr for å sikre at ditt arrangement går sømløst. La historien og moderniteten møtes i vårt sjarmerende bibliotek.